Mijn favorieten

Onze medewerkers

Gerssen & Donkersloot Makelaars

Lana Goutsmits-Gerssen
Lana Goutsmits-Gerssen
Register Makelaar en Taxateur - Lid NVM
0345-577377 06-29004348
Lana Goutsmits-Gerssen volgde de opleidingen Real Estate bij NVM SOM in Nieuwegein (nu de Academie voor Vastgoed), Rechten en rechtswetenschappen aan de Open Universiteit Nederland en de bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus School of Law in Rotterdam. Sinds 1997 is zij in de makelaardij werkzaam, eerst als medewerker binnendienst en later als beëdigd makelaar op een kantoor in Geldermalsen en Culemborg, waarvan zij uiteindelijk mede-eigenaar werd. In 2004 richtte zij haar eigen kantoor op: Lana Gerssen Makelaars. Sinds het samengaan met Donkersloot Makelaardij in 2013 is zij NVM-makelaar en vennoot bij Gerssen & Donkersloot Makelaars. Binnen de NVM is Lana Voorzitter van de NVM Afdeling Wageningen.
Robbert Pennock
Robbert Pennock
Register Makelaar Taxateur - Lid NVM
0345-577377 06-53370070
Robbert Pennock studeerde informatica, eerst universitair en vervolgens aan de Hogeschool voor Economische Studies Amsterdam. Met deze achtergrond werkte hij als accountmanager bij verschillende IT-ondernemingen. Eind jaren negentig volgde hij de opleiding tot beëdigd NVM-makelaar bij SVMNIVO, het examenbureau voor de vastgoedbranche. Met het diploma op zak kon hij als directeur-eigenaar het makelaarskantoor Donkersloot Makelaardij voortzetten. Sinds het samengaan van dit kantoor met Lana Gerssen Makelaars in augustus 2013 is hij NVM-makelaar en vennoot bij Gerssen & Donkersloot Makelaars. Met de achtergronden van beide vennoten, Lana en Robbert, beschikt Gerssen & Donkersloot Makelaars over meer dan veertig jaar ervaring met makelaarsdiensten in de West-Betuwe.
Anna Noordam
Anna Noordam
Assistente van de NVM-makelaars
0345-577377
Anna Noordam werkt sinds september 2016 bij Gerssen & Donkersloot Makelaars. Volgt de opleiding voor Kandidaat Makelaars bij de Academie voor Vastgoed in Nieuwegein. Anna kenmerkt zich door haar punctualiteit en persoonlijkheid. Ze woont op De Plantage in Meteren en in haar vrije tijd brengt ze graag wat uurtjes in de sportschool door.
Linda Hol
Linda Hol
Officemanager
0345-577377
Linda Hol volgde een mbo-opleiding in het bank en verzekeringswezen en een hbo-opleiding tot officemanager, aangevuld met diverse opleidingen in het kader van de Wet op het financieel toezicht. Zij deed werkervaring op als cliëntadviseur, assistent-accountmanager en assistent-beleggingsspecialist bij verschillende banken, als officeassistent en projectassistent bij uiteenlopende organisaties en als administratief medewerker bij een assurantietussenpersoon. Ook leverde zij gedurende enige tijd secretariële ondersteuning op afstand (virtueel) vanuit haar eigen bureau Yellow Office Support. Sinds januari 2017 werkt zij als officemanager bij Gerssen & Donkersloot Makelaars.
Linda Bakelaar
Linda Bakelaar
Assistent Register Makelaar Taxateur
0345 - 577377
Linda Bakelaar volgde een mbo-opleiding in het bank en verzekeringswezen aangevuld met diverse opleidingen in het kader van de Wet op het financieel toezicht. In april 2018 rondde Linda de opleiding Assistent Register Makelaar Taxateur af. Vanaf 1997 werkte zij als assistent-accountmanager en adviseur kantoren bij ING Bank. Ook is ze secretaris van de ouderraad van de Prins Mauritsschool in Tiel. Sinds november 2017 werkt zij als assistent bij Gerssen & Donkersloot Makelaars.