Mijn favorieten

Onze medewerkers

Gerssen & Donkersloot Makelaars

Lana Goutsmits-Gerssen
Lana Goutsmits-Gerssen
Register Makelaar en Taxateur - Lid NVM
0345-577377 06-29004348
Lana Goutsmits-Gerssen volgde de opleiding tot Register Makelaar Taxateur bij NVM SOM in Nieuwegein (nu de Academie voor Vastgoed). Vanwege haar brede interesses volgde zij enige tijd de universitaire studie Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus School of Law in Rotterdam. Sinds 1997 is zij in de makelaardij werkzaam; eerst als medewerker binnendienst en later als Register Makelaar Taxateur op een kantoor in Geldermalsen en Culemborg, waarvan zij uiteindelijk mede-eigenaar werd. In 2004 richtte zij haar eigen kantoor op: Lana Gerssen Makelaars. Sinds het samengaan met Donkersloot Makelaardij in 2013 is zij NVM-makelaar en vennoot bij Gerssen & Donkersloot Makelaars. Sinds november 2019 is Lana tevens werkzaam als Voorzitter van de NVM Vakgroep Wonen. Dit vergt een parttime tijdsbesteding, waardoor een deel van de week te vinden is bij de NVM in Nieuwegein.
Robbert Pennock
Robbert Pennock
Register Makelaar Taxateur - Lid NVM
0345-577377 06-53370070
Robbert Pennock studeerde informatica, eerst universitair en vervolgens aan de Hogeschool voor Economische Studies Amsterdam. Met deze achtergrond werkte hij als accountmanager bij verschillende IT-ondernemingen. Eind jaren negentig volgde hij de opleiding tot beëdigd NVM-makelaar bij SVMNIVO, het examenbureau voor de vastgoedbranche. Met het diploma op zak kon hij als directeur-eigenaar het makelaarskantoor Donkersloot Makelaardij voortzetten. Sinds het samengaan van dit kantoor met Lana Gerssen Makelaars in augustus 2013 is hij NVM-makelaar en vennoot bij Gerssen & Donkersloot Makelaars. Met de achtergronden van beide vennoten, Lana en Robbert, beschikt Gerssen & Donkersloot Makelaars over meer dan veertig jaar ervaring met makelaarsdiensten in de West-Betuwe.
Sandra Verweij
Sandra Verweij
Kandidaat Register Makelaar Taxateur
0345-577377 06-23605927
Hoewel Sandra tussendoor een uitstapje heeft gemaakt naar een andere branche, beschikt zij over maar liefst 15 jaar ervaring in de makelaardij. Zij is woonachtig in de Betuwe en kent de regio dus goed. Alweer een tijd geleden heeft zij haar certificering Kandidaat Register Makelaar Taxateur behaald, waardoor zij een echte allrounder is. In haar vrije tijd tennist ze graag; de komende tijd zal ze bovendien ook druk zijn met het inrichten van haar nieuwe woning. Sandra is sinds juli 2019 een waardevolle aanvulling op ons team.
Linda Hol
Linda Hol
Assistent Register Makelaar Taxateur
0345-577377
Linda Hol volgde een mbo-opleiding in het bank en verzekeringswezen en een hbo-opleiding tot officemanager, aangevuld met diverse opleidingen in het kader van de Wet op het financieel toezicht. Zij deed werkervaring op als cliëntadviseur, assistent-accountmanager en assistent-beleggingsspecialist bij verschillende banken, als officeassistent en projectassistent bij uiteenlopende organisaties en als administratief medewerker bij een assurantietussenpersoon. Ook leverde zij gedurende enige tijd secretariële ondersteuning op afstand (virtueel) vanuit haar eigen bureau Yellow Office Support. Sinds januari 2017 werkt zij als officemanager bij Gerssen & Donkersloot Makelaars.
Linda Bakelaar
Linda Bakelaar
Assistent Register Makelaar Taxateur
0345 - 577377
Linda Bakelaar volgde een mbo-opleiding in het bank en verzekeringswezen aangevuld met diverse opleidingen in het kader van de Wet op het financieel toezicht. In april 2018 rondde Linda de opleiding Assistent Register Makelaar Taxateur af. Vanaf 1997 werkte zij als assistent-accountmanager en adviseur kantoren bij ING Bank. Ook is ze secretaris van de ouderraad van de Prins Mauritsschool in Tiel. Sinds november 2017 werkt zij als assistent bij Gerssen & Donkersloot Makelaars.
Charlotte van den Bogaert
Charlotte van den Bogaert
Office manager
0345-577377
Charlotte versterkt ons team sinds 1 februari 2020. Nadat zij enkele jaren geleden al eens bij ons stage liep, is zij haar carrièrekansen gaan onderzoeken in het toerisme. Met haar gastvrije en servicegerichte karakter leek dat een hele logische keuze. Toch besloot zij weer de kant van de makelaardij te gaan opzoeken. En wat zijn wij blij met deze paar extra handen op kantoor!
Rob van Hartskamp
Rob van Hartskamp
Hoofd Afdeling Logistiek
0345 - 577377
U komt Rob niet tegen op kantoor (tenzij hij gezellig koffie aan het drinken is tijdens de werkbespreking), maar u komt Rob vooral tegen "in het veld". Rob is veel te vroeg met pensioen gegaan bij de KLM, waar hij tientallen jaren werkzaam is geweest als senior purser. Het verlies van KLM is onze winst; Rob heeft nu een heel belangrijke taak binnen ons team. Hij plaatst de Te Koop- en Verkochtborden, waarmee hij al onze opdrachtgevers heel blij maakt. Rob is erg goedlachs en heeft zichtbaar veel plezier in zijn taak.